Fira Internacional de Videoart a Barcelona. LOOP-2010

Divendres 14 de maig de 2010, a les 18.30 h, sala d’Actes

Fira Internacional de Videoart a Barcelona. LOOP-2010

Coordinadora: Toni Rodríguez Yuste, ponent de la Secció d’Arts Visuals de l’Ateneu Barcelonès

loop_2010_1.jpg

Toni Rodríguez Yuste, Inés Jover  i Thomas Zandegiacomo del Bel

La Fira LOOP suposa la cita més important de l’any per a tots aquells implicats i interessats en comprar, conèixer, difondre i gaudir de les més recents produccions del videoart. La presentació d’estrenes és una de les característiques i objectius principals de la Fira LOOP. Galeries de tot el món es reuneixen a Barcelona, oferint una visió global de les tendències actuals del videoart així com avançant les futures possibilitats que el vídeo i les noves tecnologies brinden a l’artista.

La Secció d’Arts Plàstiques de l’Ateneu Barcelonès, acull des de l’any 2004, les diferents edicions de la Fira Internacional de Videoart a Barcelona, LOOP. En aquesta nova edició vindran a l’Ateneu com a convidats, el ZEBRA Poetry Film Festival, el festival més important de poesia a nivell internacional.

loop_10.jpg

La presentació de l’acte anirà a càrrec de Toni Rodríguez Yuste i de Thomas Zandegiacomo del Bel, que ens farà uns breu explicació del programa que presenta una selecció de les millors pel·lícules internacionals de poesia i de parla espanyola de món, com ara famosos versos de Pablo Neruda, Gonzalo Rojas, Ingeborg Bachmann, John Giorno i molts altres.

El Zebra Poetry Film Festival s’ha consolidat com un fòrum internacional per curtmetratges que tracten amb el contingut, l’estètica o la forma dels poemes oferint tant a cineastes com a poetes de tot el món l’oportunitat d’intercanviar idees i definir posicions.

El Zebra Poetry Film Festival és un projecte de cooperació entre la Literaturwerkstatt Berlín i Berlín, Interfilm i és amablement el suport del Capital Cultural Fund, l’Institut Goethe, Alfred Ritter GmbH & Co KG i la Deutsche Gesellschaft für Technische Zusammenarbeit (GTZ) GmbH. Zebra Poetry Film Festival té lloc durant el poesiefestival de Berlín.

loop_2010_21.jpg

Thomas Zandegiacomo del Bel, comissari del Zebra Poetry Film Festival i Inés  Jover, responsable de l’organització del LOOP’10

loop_2010.jpg

Inés Jover, Toni Rodríguez Yuste i Thomas Zandegiacomo del Bel

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s