Homenatge a la Fundació Joan Miró

Dimecres 17 de febrer a les 19 h – Sala Bohigas

L’Ateneu Barcelonès celebrarà un acte d’homenatge a la Fundació Joan Miró de Barcelona amb motiu dels quaranta anys des que aquesta institució va obrir les portes a la ciutadania de Barcelona, del nostre país i d’arreu del món.

Ateneu

Amb aquest reconeixement es vol fer palès com la Fundació Joan Miró és, des de fa 40 anys, un referent en les maneres de fer dins l’àmbit de les arts visuals. Seguint la voluntat del seu creador de ser un espai viu, acull les pràctiques artístiques més experimentals, aposta per la transversalitat i el trencament de les barreres entre disciplines, fomenta projectes creatius i, a partir de Joan Miró com a exemple d’artista internacional i arrelat a la terra, exposa noms cabdals de l’art internacional i artistes que defineixen el teixit cultural català.

En aquest acte participaran persones que han treballat en la Fundació i per la Fundació: artistes, comissaris, estudiosos de l’obra de Joan Miró i també alguns dels amics que varen fer possible juntament amb Miró la Fundació.

Presenten l’acte: Vicenç Altaió i Lluís Utrilla

Intervindran: Frederic Amat, Montse Badia, Nimfa Bisbe, Jordi Casassas, Jaume Freixa, Daniel Giralt-Miracle, Rosa Maria Malet, Barbara Marchi, Xavier Olivé, Pilar Parcerisas, Jordi Pablo, Oriol Pibernat, Ana Veiga.

Entrada gratuïta, aforament limitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s