Et convidem a visitar La Escocesa, centre de creació

Escala

Després de conèixer el projecte d’aquesta fàbrica de creació a la taula rodona del mes passat Nous espais. Noves creacions us convidem a una visita guiada de la mà del seu equip de gestió. Serà el proper dijous 17 de desembre a les 17.30 h al carrer Pere IV 345, 08020 Barcelona

Si vols venir, envia’ns un correu a artsvisualsateneubcn@gmail.com 

A banda, podrem visitar la mostra col·lectiva anual, que s’inaugurarà a les 19h, amb obres recents realitzades pels artistes residents al centre de producció durant el 2015. Alberto Peral, David Franklin, Diego Mallo, Email Naula, Guillermo Carrión,Hugo Orlandini, Idoia Montón Gorostegui, Juan Francisco Segura, Labuenaylamala, Llapispanc, Luís Guerra, Marco Noris, Michael Holland, Michael Swaney, Mina Hamada, Montse Valls, Ótica, Quique Ortiz, Ricard Casabayó, Rina Ota, Stefanie Herr, Tamara Zaitseva, Tu Pei-Shih, Xavier Vilagut. Exposició coordinada per Quim Packard

 

Informació general sobre La Escocesa

La Escocesa és un centre de producció artística del Poblenou enfocat a les arts visuals contemporànies, principalment a les arts plàstiques (pintura, escultura, serigrafia, graffiti, il·lustració, arquitectures efímeres, instal·lacions artístiques …).

És, a més, una de les Fàbriques de Creació de l’Ajuntament de Barcelona, i col·labora activament amb altres espais creatius i / o xarxes de centres de creació del Districte, de la ciutat de Barcelona, de Catalunya i d’alguns països estrangers.

La Escocesa és un espai municipal i servei públic gestionat per l’Associació d’Idees, entitat formada per artistes visuals amb una llarga trajectòria de treball artístic regular en el mateix espai des de 1999, prèviament a la seva consolidació com a Fàbrica de Creació al 2008.

Ofereix espais i serveis per a la creació als membres de la comunitat artística, combinant-se amb prestacions per a la difusió i per al reforç artístic dels artistes residents. En l’actualitat desenvolupa una estratègia internacionalitzadora a més de combinar residències d’artistes més consagrats amb artistes que comencen la seva carrera.

La Escocesa disposa de 21 tallers / estudis en total ubicats en dues plantes. Els tallers de la nau superior es dediquen fonamentalment a la pintura, i els de la nau inferior combinen l’escultura, les instal·lacions artístiques o treballs volumètrics, amb la pintura o la serigrafia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s