Cicle Art i Mercat. Tertúlia-sopar: La tardor de l’Art, a càrrec de Jordi Bernadas

3 de novembre de 2009, a les 19:30 sala Pompeu Fabra

Cicle Art i Mercat

Tertúlia-sopar: La tardor de l’Art, a càrrec de Jordi Barnadas, president del Gremi de Galeristes de Catalunya i director de la Galeria Jordi Barnadas de Barcelona

Modera: Toni Rodríguez Yuste, ponent de la Secció d’Arts Visuals de l’Ateneu Barcelonès

Jordi Barnadas © Nuria Rodríguez Yuste

La tardor de l’Art és una iniciativa impulsada pel Gremi de Galeries d’Art de Catalunya, conjuntament amb l’Associació Art Barcelona, l’Associació Art Catalunya i l’ Associació de Galeristes Independents d’Art de Catalunya. Aquest projecte neix amb una voluntat d’unitat i amb la intenció de potenciar el sector del galerisme arreu de Catalunya.

La Tardor de l’Art ofereix un conjunt d’exposicions i propostes culturals, gratuïtes i obertes a tothom a 99 galeries d’art de tot Catalunya, entre els mesos de setembre i desembre, amb l’objectiu que l’art es visqui, que entretingui i faci pensar, que emocioni i provoqui, que creï nous aficionats.

Tretze galeries de la ciutat de Barcelona estan ultimant els detalls per rebre i sorprendre el públic, aquest proper 3 d’octubre, serà una jornada plena d’activitats entorn l’art contemporani. Des de les 10 del matí i fins ben entrat el vespre, podrem recórrer tretze galeries de l’associació Art Barcelona, que ens proposen passar un dia inoblidable. Mirar, passejar, aprendre, parlar, divertir-se, descobrir i fins i tot, escoltar música.

Parlarem sobre aquesta nova iniciativa que és La Tardor de l’Art i sobre noves estratègies del mercat de l’art, dels canvis que poden generar en el públic i de la nova forma de gestionar l’art des de una galeria d’art.

Jordi Barnadas i Toni Rodríguez Yuste © Nuria Rodríguez Yuste

La participació del galerista, Jordi Barnadas a la tertúlia La Tardor de l’Art va donar llum al panorama galerista, ja que va tractar des de la sinceritat i la realitat del mercat de l’art en temps de crisi, un gest molt honest per part seva, es vas mostrar crític amb el sector i ho va fer sense utilitzar falsos llenguatges, és la única manera de connectar verdaderament amb la gent i de poder seguir endavant. Estem massa acostumats a escoltar paraules sense sentit i pretensioses alhora, i és per això que val la pena escoltar gent com ell.

Perico Pastor © Nuria Rodríguez Yuste

Un pensament sobre “Cicle Art i Mercat. Tertúlia-sopar: La tardor de l’Art, a càrrec de Jordi Bernadas

  1. Estic d’acord amb el comentari de la Toni Rodríguez Yuste sobre la interessant intervenció del galerista Jordi Barnadas, en la tertúlia sobre La Tardor de l’Art.

    Voldria destacar la vissió que va donar el Jordi Barnadas sobre el perfil professional i pragmàtic que hauria de tenir els galeristes per adaptar-se als nous reptes del mercat de l’art.

    Josep Aznar
    Fotogràf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s